Gastdocenten

Voor een aantal onderwerpen zijn gastdocenten aan de cursus verbonden. Vanuit hun specifieke kennis en ervaring bieden zij een waardevolle aanvulling op die van de vaste docenten en maken met hun inbreng het programma van de verdiepingscursus compleet.


sattar

Sattar el Saadi
http://www.sattaralsaadi.com/

Een uitmuntende percussionist, die in verschillende ensembles speelt en het experiment niet uit de weg gaat. Hij weet alles van ritmes en speelt ook nay.


Jamil el Asadi
www.facebook.com/jamilmusic

Een virtuoze qanoun- en vioolspeler afkomstig uit Irak, die goed kan laten zien en horen hoe dansmuziek is opgebouwd en waar je op moet letten als danseres.


Loretta Simon Helms
http://www.pilatesforeverybody.nl/

Docente Pilates sinds 1981. Haar professionele carrière bevat werk als performer, choreograaf en docent. Haar lessen zijn leuk en uitdagend tegelijk.

 


Sena
http://www.senadance.com/

Sena danst meer dan 25 jaar en heeft een groot deel van haar opleiding in Duitsland gevolgd. Thans heeft ze in Nederland een van de grootste buikdansscholen. Ze heeft een zeer grote optreed-ervaring, maakt al meer dan 15 jaar theatershows met haar leerlingen en coacht vele danseressen. Vanuit die expertise kan ze veel vertellen over do en don’t bij optredens.


Laetana
http://laetana.com/

Laetana beheerst haar vak tot in de puntjes. Via haar danservaringen in het Midden-Oosten heeft zij zich o.a. gespecialiseerd in de verfijnde Khaleegy dans uit die regio.

 


Meinsje de Paauw

(Maya) Meinsje heeft zich naast de oriëntaalse dans jaren verdiept in de flamenco. Zij heeft een grote voorliefde voor allerlei vormen van zigeunerdansen en draagt die graag over.