Vaste docenten

Het vaste team van de verdiepingscursus bestaat uit de drie onderstaande docenten. Met hun ruime ervaring in de afgelopen 25 jaar staan zij garant voor de kwaliteit van de cursus; zij vullen elkaar aan en versterken elkaar. Iedere workshopdag zijn er minimaal twee (gast)docenten aanwezig, waardoor er altijd een docent ‘vrij’ is om te observeren en corrigeren.

Mariska Assink
www.ms-zena.nl/mariska
Mariska streeft ernaar om de cursisten een groter lichaamsbewustzijn te laten ontwikkelen. Want dat is de grondslag van een goede techniek. Bovendien biedt dat de vrijheid om de muziek te interpreteren vanuit het gevoel. Met de combinatie van gevoel, techniek en lichaamsbewustzijn kun je je uitdrukken binnen de verschillende dansstijlen.


Peter Verzijl (Farouq)
http://www.farouq.nl/
Peters bijdrage is behalve zijn uitgebreide stijlkennis ook het benadrukken van de sterke en nog te verbeteren punten van de cursisten. Zoals de bewegingen van de armen, verfijnde techniek, rust, dynamiek en presentatie. Hij weet als geen ander de puntjes op de i te zetten.

 


laudieOKLaudie Vrancken (Ahlem)
www.buikdans.nl/ahlem
Naast het ‘vakmanschap’ richt Laudie zich vooral op originaliteit en zeggingskracht. Het ontwikkelen van een eigen dansstijl, waarmee je kunt overbrengen wie je bent en wat je te vertellen hebt maakt de dans tot een kunst die kan raken. Via originele oriëntaalse dans, van traditioneel tot experimenteel en alles ertussen, kun je uiteindelijk alles zeggen.